Μάνος : «Μακάρι να καταφέρω να σκοράρω γρήγορα»

Μάνος : «Μακάρι να καταφέρω να σκοράρω γρήγορα»

Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Ολυμπιακό, για τον Πέδρο Μαρτίνς και τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, αλλά και την απόδοση του στο φιλικό με τη Βάτενς.

Ο Δημήτρης Μάνος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από τις πρώτες προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και για τις απαιτήσεις που υπάρχουν στους ερυθρόλευκους συγκριτικά με τον ΟΦΗ όπου αγωνιζόταν πέρσι.

Ο 23χρονος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA και τόνισε πως ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να περάσει συγκεκριμένα πράγματα στους παίκτες, ενώ σχολίασε και την απόδοση του στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στη Βάτενς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος, προσπαθούσα να δώσω το 100% όπως δίνω πάντα. Ηταν ένα πρώτο φιλικό αλλά δεν μπόρεσα να σκοράρω. Θα συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμούς και μακάρι να μπορέσω να σκοράρω γρήγορα, γιατί ο επιθετικός παίρνει ψυχολογία από τα γκολ».

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι μεγαλύτερο το επίπεδο, καλύτερη ποιότητα παικτών και μεγαλύτερη ποιότητα οι αντίπαλοι. Θέλει δουλειά μέσα από τις προπονήσεις και θα τα δίνω όλα για να αντεπεξέλθω. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό».

Για τον τεχνικό των ερυθρόλευκων Πέδρο Μαρτίνς και τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις: «Η ιστορία και το σήμα της ομάδας είναι φτιαγμένο να πρωταγωνιστεί μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής μας δουλεύει στην προπόνηση να πιέζουμε ψηλά τον αντίπαλο. Να μπορούμε να βγάζουμε την μπάλα από τα πλάγια. Να έχουμε έλεγχο της μπάλας και να μην την χάνουμε εύκολα, βρίσκοντας κατάλληλους διαδρόμους να σκοράρουμε. Θέλει να οργανώνεται από πίσω το παιχνίδι. Επίσης θέλει όταν πιέζουμε ψηλά να κλέβουμε μπάλες για να βγαίνουν γρήγορα φάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ