Ο Πόνσε στη «μετά Μέσι» γενιά της Αργεντινής

Ο Πόνσε στη «μετά Μέσι» γενιά της Αργεντινής

Δημοσίευμα της αργεντίνικης ιστοσελίδας «Clarin» συγκαταλέγει το υποψήφιο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Εζέκιελ Πόνσε στους παίκτες που θα στελεχώσουν την «Αλμπισελέστε» στη νέα εποχή.

Ο Εζέκιελ Πόνσε που ανήκει στη Ρόμα και βρίσκεται πολύ κοντά στην ΑΕΚ φέρεται να είναι ανάμεσα στους 60 υποψήφιους για τη στελέχωση της επόμενης ομάδας της Αργεντινής που θα έχει στόχο την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον η αργεντίνικη ιστοσελίδα «Clarin» σε σημερινό της δημοσίευμα.

Μασεράνο και Μπίλια ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την εθνική ομάδα αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τη Γαλλία. Ο Αγκουέρο το σκέφτεται, όπως και αρκετοί ακόμη παίκτες με αποκορύφωμα τον Λιονέλ Μέσι ενώ πολλοί είναι ήδη αρκετά μεγάλοι σε ηλικία και δύσκολα θα συμπεριληφθούν στα πλάνα του νέου ομοσπονδιακού προπονητή (αν αποχωρήσει ο Χόρχε Σαμπαόλι) για το επόμενο Κόπα Αμέρικα αλλά και με ορίζοντα πάντα το επόμενο Μουντιάλ. Έτσι ο Πόνσε βρίσκεται στου υποψήφιους…αντι-Μέσι κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει ότι τα μέχρι στιγμής κατορθώματά του δεν έχουν περάσει απαρατήρητα και μετράει σαν ποδοσφαιρικό μέγεθος.

Η αξία σε όλο αυτό βρίσκεται στο ότι για παράδειγμα το εν λόγω δημοσίευμα δεν αναφέρει στους υποψήφιους τον Σέρχιο Αραούχο που έχει αγωνιστεί κιόλας στις μικρές ομάδες της Αργεντινής ενώ αναφέρει τον συμπαίκτη του στη Λας Πάλμας, Τζόναθαν Καγιέρι και φυσικά τον Πόνσε.

Το αν όλα αυτά βέβαια έχουν βάση θα αποδειχτεί στο μέλλον και σίγουρα μεγάλο ρόλο θα παίξει ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της «Αλμπισελέστε» αλλά και το ποιοι και πόσοι από τους παίκτες της γραμμής κρούσης της ομάδας, θα αποσυρθούν. Όπως και να έχει όμως το να συγκαταλέγεται ο Πόνσε στους υποψήφιους αντικαταστάτες ονομάτων όπως ο Αγκουέρο, ο Ιγκουαίν είναι τιμητικό για τον παίκτη αλλά και πολύ αισιόδοξο για την ΑΕΚ που θα βασίσει πάρα πολλά πάνω του αν τελικά αποκτηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ