Το μεγάλο κόλπο του Θρύλου με το «διαμάντι» της Τρίπολης

Το μεγάλο κόλπο του Θρύλου με το «διαμάντι» της Τρίπολης

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Γιώργο Μαρίνο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην πρώτη ομάδα ο 18χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ, που εμφανιζόταν «κλεισμένος» από τον Παναθηναϊκό!

Η μεταγραφική πολιτική του Ολυμπιακού έχει αποφασιστεί/ανακοινωθεί προσωπικά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη εδώ και καιρό. Ο ηγέτης του συλλόγου και οι συνεργάτες του έχουν αποφασίσει ότι ο σύλλογος πρέπει να «ελληνοποιηθεί» περισσότερο, δίνοντας χώρο, χρόνο και ευκαιρίες στους κορυφαίους γηγενείς ποδοσφαιριστές. Είτε αυτοί οι παίκτες προέρχονται από την ακαδημία, είτε από άλλες ομάδες. Και προς αυτή την κατεύθυνση έγινε ακόμη μία σπουδαία προσθήκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τρίπολη, λοιπόν, ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Γιώργο Μαρίνο. Εναν εκ των πλέον ταλαντούχων και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών που «κυκλοφορούν» στα ελληνικά γήπεδα. Ο 18χρονος αριστεροπόδαρος ακραίος επιθετικός, αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης την τελευταία 2ετία. Με τις εμφανίσεις του στους Αρκάδες και στην Εθνική Εφήβων, να αποτελούν εισιτήριο για τη μετακίνησή του στον Πειραιά!

Ο Μαρίνος αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού και στη διάρκεια της περσινής περιόδου, ωστόσο, ο Αστέρας είχε αρνηθεί δύο επίσημες προτάσεις. Μάλιστα, οι Πειραιώτες λέγεται ότι είχαν εντυπωσιαστεί από όσα είχε κάνει ο Μαρίνος στο περσινό Final 4 του πρωταθλήματος της Super League Κ-17, όταν ο νεαρός εξτρέμ είχε οδηγήσει τον Αστέρα στον τελικό, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με 11 γκολ και 7 ασίστ!

Φέτος, ωστόσο, φαίνεται ότι βρέθηκε η χρυσή τομή και ο ποδοσφαιριστής θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Μαρίνος επέλεξε να αφήσει την Τρίπολη για τον Ολυμπιακό, καθώς η μετακίνησή του δεν αφορά τόσο στην παρουσία του στην Κ-20 των Πειραιωτών (που ούτως ή άλλως θα είναι πλήρως ανανεωμένη σε σχέση με πέρυσι), όσο στο γεγονός ότι προορίζεται να αποτελέσει μέλος του ρόστερ της πρώτης ομάδας. Μάλιστα, σημειώνεται ότι πιθανότατα θα ακολουθήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, στο Βέλγιο!

Ο Μαρίνος ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα Οδυσσέας Ελύτης της Μυτιλήνης και το 2016 πήρε μεταγραφή για τον Αστέρα Τρίπολης, παρά το γεγονός ότι η περίπτωσή του απασχόλησε και Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό! Πριν από λίγες ημέρες στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού αναφερόταν ότι ο παίκτης έκλεισε στους Πράσινους, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κερδίσουν την υπογραφή του και είναι σίγουροι ότι απέκτησαν έναν ποδοσφαιριστή που τα επόμενα χρόνια μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ