«Ο Νταβίντ Σιμόν αποχωρεί από τη Λας Πάλμας για να συνεχίσει στον Άρη!» (vids)

«Ο Νταβίντ Σιμόν αποχωρεί από τη Λας Πάλμας για να συνεχίσει στον Άρη!» (vids)

Σε όλα τα μεταγραφικά «μέτωπα» κινείται ο Άρης. Αυτή τη φορά δημοσιεύματα από την Ισπανία θέλουν τους κίτρινους να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Νταβίντ Σιμόν! Συγκεκριμένα ρεπορτάζ της εφημερίδας «La Provincia», αλλά και του udlaspalmas.net, υποστηρίζουν πως ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τη Λας Πάλμας (παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για […]

Σε όλα τα μεταγραφικά «μέτωπα» κινείται ο Άρης. Αυτή τη φορά δημοσιεύματα από την Ισπανία θέλουν τους κίτρινους να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Νταβίντ Σιμόν!

Συγκεκριμένα ρεπορτάζ της εφημερίδας «La Provincia», αλλά και του udlaspalmas.net, υποστηρίζουν πως ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τη Λας Πάλμας (παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για ένα ακόμη έτος) στην οποία αγωνίζεται προκειμένου να συνεχίσει στους κίτρινους.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αυτή, παίζει φυσικά το γεγονός ότι στην τεχνική ηγεσία του Άρη βρίσκεται ο συμπατριώτης του Πάκο Ερέρα. Οι δυο τους άλλωστε γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην Λας Πάλμας, με τον Ερέρα ουσιαστικά να καθιερώνει τον δεξιό μπακ.

Πάντως με δεδομένο ότι ο Σιμόν έχει συμβόλαιο με την νυν ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, σημαίνει ότι θα πρέπει πρώτα ο τελευταίος να συναινέσει, ώστε να συνεχίσει στους Θεσσαλονικείς. Φέτος ο Νταβίντ Σιμόν, έπαιξε συνολικά σε 11 ματς στην Πριμιέρα Ντιβιζιόν και 4 στο Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ