ΑΕΚ : Για πάντα στα Σπάτα

ΑΕΚ : Για πάντα στα Σπάτα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αγόρασε στον πλειστηριασμό το προπονητικό κέντρο των Σπατών και πλέον με δική του δωρεά ανήκει στην ΑΕΚ.

Με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη το προπονητικό κέντρο των Σπάτων ανήκει πλέον στην ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης στον γνωστό πλειστηριασμό των εγκαταστάσεων που έγινε σήμερα, όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr, αγόρασε την υπάρχουσα έκταση του προπονητηρίου της ομάδας.

Ο Μελισσανίδης επί της ουσίας κάνει δωρεά το προπονητικό κέντρο στην ΑΕΚ το οποίο αγόρασε με ένα ποσό της τάξης των 3,2 εκατ. ευρώ μόνο για την υπάρχουσα εγκατάσταση. Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς έχουν ήδη αγοραστεί ακόμη 70 στρέμματα της σημερινής έκτασης για την επέκταση των γηπέδων, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια που έχει ο ίδιος για την πλήρη αναμόρφωση του προπονητικού κέντρου.

Με άλλα λόγια προχωράει χωρίς μεγάλες εξαγγελίες στο όνειρό του για ένα προπονητικό κέντρο που θα περιλαμβάνει πλέον όλα όσα και οι εγκαταστάσεις των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Αξίζει να σημειωθεί πως τα επιπλέον 70 στρέμματα αφορούν και την έκταση στην οποία ξεκινούν άμεσα τα έργα για τα γήπεδα των Ακαδημιών από το πλάνο Σαράντη, ενώ είναι άγνωστο το ποσό που δόθηκε για την εν λόγω έκταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ