Επιστρέφει στη Λαμία ο Βασιλαντωνόπουλος

Επιστρέφει στη Λαμία ο Βασιλαντωνόπουλος

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο ενόψει της νέας σεζόν και η Λαμία έχει κινηθεί για να τον έχει και πάλι στο δυναμικό της.

Ο δεξιός μπακ της Ένωσης είχε μια πολύ καλή σεζόν πέρσι με τη Λαμία, έχοντας 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ και άλλες δύο ασίστ. Μετά τη λήξη της σεζόν επέστρεψε στην ΑΕΚ για να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν, αλλά όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στους Φθιώτες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης όμως τον έκοψε από την αποστολή που βρίσκεται στο Κίελτσε της Αυστρίας, γνωστοποιώντας του πως θα αγωνιστεί και πάλι δανεικός σε άλλη ομάδα. Στο άκουσμα αυτής της είδησης η Λαμία έσπευσε να τον προσεγγίσει εκ νέου, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και όλα δείχνουν πως η συμφωνία είναι προ των πυλών.

Ο παίκτης έμεινε ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του πέρσι και την εμπιστοσύνη που του δείχνει η ομάδα, ο Τεννές τον ξέρει και τον εμπιστεύεται για την κάλυψη της δεξιάς πλευράς της άμυνας και ενίοτε και της αριστερής, με όλα να δείχνουν… γάμο μεταξύ των δύο πλευρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ