«Εξακολουθεί να είναι σε ισχύ η πρόταση του ΠΑΟΚ για Τσέρτσι»

«Εξακολουθεί να είναι σε ισχύ η πρόταση του ΠΑΟΚ για Τσέρτσι»

Ο Αλέσιο Τσέρτσι εξακολουθεί να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, του οποίου η πρόταση στον Ιταλό για τριετές συμβόλαιο παρουσιάζεται ακόμα σε ισχύ.

Ο Αλέσιο Τσέρτσι εξακολουθεί να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας Tuttomercatoweb, για τον οποίο το To10.gr είχε αποκαλύψει ότι στις αρχές Ιουνίου είχε προταθεί σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Σε αυτό τονίζεται ότι η πρόταση του «Δικέφαλου του Βορρά» στον Ιταλό εξτρέμ βρίσκεται ακόμα σε ισχύ. Αυτή αφορά σε τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που θα κυμαίνονται στα 1.200.000 ευρώ.

Ο λόγος για τον οποίο ο 31χρονος έχει αργήσει να δώσει την απάντησή του στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, έχει να κάνει με το ότι περιμένει κάποια πρόταση από ομάδα της Serie A, καθώς μόλις προ ημερών ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την (υποβιβασμένη) Ελλάς Βερόνα και έμεινε ελεύθερος. Μάλιστα, ο Ιταλός φέρεται διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τις τελευταίες ημέρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Τσέρτσι έχει φορέσει τις φανέλες των Ρόμα, Τορίνο, Φιορεντίνα, Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ την περασμένη σεζόν κατέγραψε 25 εμφανίσεις, 3 γκολ και 4 ασίστ με την Ελλάς Βερόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ