Κωνσταντίνου : «Δεν υπάρχει ανησυχία για τον Πιεμπονγκσάντ

Κωνσταντίνου : «Δεν υπάρχει ανησυχία για τον Πιεμπονγκσάντ

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε για τη νέα σεζόν, τον νέο τεχνικό και φυσικά το ιδιοκτησιακό.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν θεωρεί ότι συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στη διάρκεια της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας αναφέρθηκε στα εξής θέματα:

Στη νέα αγωνιστική περίοδο και σε Νταμπίζα, Δώνη: «Για μένα είναι η πιο δύσκολη σεζόν. Έχει πολλά θέματα τα οποία πρέπει να λυθούν από τη μεριά του Παναθηναϊκού. Την τελευταία στιγμή υπογράψαμε προπονητές και τεχνικό διευθυντή. Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει σε δύο ανθρώπους που ξέρουν καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο, στον Νταμπίζα και στον Δώνη. Έχουν βάλει τον πήχη ψηλά και καλά έκαναν γιατί εκεί ανήκει ο Παναθηναϊκός, στην κορυφή».

Στον κόσμο: «Χρειάζεται δύναμη. Θέλω την συσπείρωση του κόσμου, ανεξαρτήτου ποια διοίκηση θα είναι, να βοηθήσουν τα νέα παιδιά, να συμπαρασταθούν στους παλιούς κι όλοι μαζί να φτιάξουμε έναν ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό με καλή ατμόσφαιρα».

Στο διοικητικό: «Έχουμε μία ΓΣ την Παρασκευή με ΑΜΚ 20 εκατ. ευρώ κι αλλαγή ΔΣ εφόσον προκύψει μεγαλομέτοχος. Όποια διοίκηση κι αν είναι θα έχει τον ίδιο στόχο. Να βοηθήσει παρά τις δεσμεύσεις που έχουμε στα μεταγραφικά. Θα προωθηθούν τα νέα παιδιά, έχουνε μείνει καλοί ποδοσφαιριστές και στόχος να δημιουργήσουμε όλοι μία νέα οικογένεια για να πάει όσο το δυνατόν πιο ψηλά ο Παναθηναϊκός.  Για τον Πιεμπονγκσάντ έως τώρα υπάρχουν μόνο διαρροές. Δεν έχουμε ενημέρωση. Θεωρούμε ότι είναι φυσιολογική η όποια καθυστέρηση. Δεν υπάρχει ανησυχία. Ο, τι είναι να γίνει, θα γίνει. Όποιος είναι να έρθει θα έρθει. Όπως αγωνιά ο κόσμος το ίδιο αγωνιούμε κι εμείς στο ΔΣ. Έχουμε ενημέρωση μόνο από τη Συμμαχία ότι θέλει να παραβρεθεί στη ΓΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ