Ο Βαρέλα θα ήθελε τον Άλιμπεκ στον ΠΑΟΚ

Ο Βαρέλα θα ήθελε τον Άλιμπεκ στον ΠΑΟΚ

Ο Φερνάντο Βαρέλα ξέρει τον Ντένις Άλιμπεκ από το ρουμανικό πρωτάθλημα όπου υπήρξαν αντίπαλοι και τον... πρότεινε στον ΠΑΟΚ.

Την προσεχή Δευτέρα (9/7) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Στεάουα Βουκουρεστίου στο 4ο φιλικό της φετινής του προετοιμασίας. Από τη ρουμανική ομάδα θα λείψει ο Ντένις Άλιμπεκ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν.

Ο 27χρονος επιθετικός έλυσε την συνεργασία του με την Στεάουα και το ρουμανικό σάιτ «fanatik.ro» φιλοξένησε δηλώσεις του Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος τον πρότεινε στον ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα ο αμυντικός του Δικέφαλου από το Πράσινο Ακρωτήρι είπε: «Ο Άλιμπεκ είναι ο παίκτης που έκανε την διαφορά στην Άστρα. Γνωρίζω ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις στην Στεάουα, αλλά είναι πολύ καλός παίκτης. Αν ο ΠΑΟΚ τον θέλει, θα πρέπει να τον πάρει… χθες! Είναι εξαιρετικός, έχει ποιότητα και δύναμη. Ήταν δύσκολος αντίπαλος όταν τον μάρκαρα. Θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή».

Προφανώς και οι μεταγραφές δε γίνονται έτσι, αλλά ο Βαρέλα τον καλό λόγο που είχε να πει για τον Ντένις Άλιμπεκ, τον είπε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ