ΠΑΟΚ : Θέλουν να σπάσουν το φράγμα των 20.000 διαρκείας (pic)

ΠΑΟΚ : Θέλουν να σπάσουν το φράγμα των 20.000 διαρκείας (pic)

Πλέον δεν αποτελεί είδηση πως σε καθημερινή βάση, ουρές σχηματίζονται στα γραφεία του ΠΑΟΚ από φιλάθλους της ομάδας για ένα εισιτήριο διαρκείας. Στην ΠΑΕ αισιοδοξούν πως θα ξεπεράσουν το φράγμα των 20.000 διαρκείας.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, είναι αποφασισμένος τη φετινή χρονιά να στηρίξει τον Ιβάν Σαββίδη και την ομάδα, ηθικά, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας. Είναι γεγονός πως τα προηγούμενα χρόνια, λίγο οι τιμωρίες, λίγο τα λάθη και οι αστοχίες με παίκτες και προπονητές, οι φίλαθλοι απομακρύνθηκαν από την Τούμπα. Αυτό ήταν το μεγάλο παράπονο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ που έψαχνε τρόπους για να κάνει τον απλό οικογενειάρχη ΠΑΟΚτσή να επιστρέψουν και πάλι στο… σπίτι του.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου, η συμμετοχή έστω και στα προκριματικά του Champions League, η ομάδα που έφτιαξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά κυρίως η περσινή  πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο, ήταν το ερέθισμα που έψαχναν οι φίλαθλοι. Ο λαός του ΠΑΟΚ, ευελπιστεί πως κάτι ανάλογο θα συμβεί και φέτος γι’ αυτό και σπεύδουν μαζικά στα γραφεία του σωματείου για να προμηθευτούν ένα «μαγικό» καρτελάκι.

Σε καθημερινή βάση ουρές παρατηρούνται στα γραφεία του ΠΑΟΚ με τους φιλάθλους να δείχνουν αποφασισμένοι ότι φέτος θα σπάσει το φράγμα των 20.000 διάρκειας, όπως είχε συμβεί τα δύο πρώτα χρόνια της προεδρίας Ζαγοράκη. Μάλιστα, τότε, ο νυν ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να σταματήσει την πώληση των εισιτηρίων για να μπορούν και όσοι ΠΑΟΚτσήδες έρχονται από το εξωτερικό, αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδας να μπορούν να αγοράσουν ένα εισιτήρια για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και τη χθεσινή ημέρα είχαν φτάσει τα 2.635 και σήμερα (5/7) θα ξεπεράσει κατά πολύ τις 3.000. Πάντως, στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν πως με το άκουσμα και των υπολοίπων μεταγραφών ο αριθμός θα εκτοξευθεί θεματικά και θα μπορέσουν να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τα 20.000 διαρκείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ