Τερζανίδης : «Σηκώσαμε το κύπελλο σε ένα εχθρικό γήπεδο»

Τερζανίδης : «Σηκώσαμε το κύπελλο σε ένα εχθρικό γήπεδο»

Με αφορμή την συμπλήρωση 46 χρόνων από την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Χρήστος Τερζανίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πίστη που υπήρχε στην ομάδα για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο Χρήστος Τερζανίδης που μίλησε στο «Fair Play» και αρχικά είπε τα εξής: «Το μεγαλείο του πρώτου κυπέλλου είναι ότι πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους Αθηναίους στην έδρα τους. Αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει ούτε ο κόσμος, ούτε οι παράγοντες. Μόνο οι παίκτες. Γιατί πολλές φορές όταν η ομάδα πήγε στην Αθήνα δεν σήκωσε το ανάστημα της. Και μετά το 75 είχαμε κάνει μια παρά πολύ δυνατή ομάδα . Αλλά δυστυχώς δεν μας αφήνανε να πάρουμε πρωτάθλημα».

Για τον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσεις σε ένα εχθρικό γήπεδο που μας πετούσαν ότι μπορείτε να φανταστείτε. Και επίσης και στον τελικό αλλά και μετά η διαιτησία ήταν εναντίων μας. Εγώ ακόμα και τώρα νιώθω αρκετά αδικημένος για τότε. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος και δεν έπαιρνε το πρωτάθλημα».

Για τον ΠΑΟΚ του σήμερα: «Νομίζω ο Σαββίδης θα κάνει ένα ΠΑΟΚ πολύ μεγάλο. Είναι στο δικό μας χέρι. Υπάρχουν τα χρήματα και η θέληση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ