Υπέγραψε για 4 χρόνια στον Ολυμπιακό ο Μαρίνος!

Υπέγραψε για 4 χρόνια στον Ολυμπιακό ο Μαρίνος!

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο 18χρονος εξτρέμ Γιώργος Μαρίνος.

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Γιώργος Μαρίνος. Ο 18χρονος εξτρέμ, που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης και θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ελλάδα, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του στο επαγγελματικό συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Πειραιώτες, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του to10.gr, που τον ήθελε να έχει κλείσει στην ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού.

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν ο Μαρίνος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών με την επιστροφή τους στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και λογικά θα ακολουθήσει την αποστολή και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της στο Βέλγιο. Μάλιστα, ο μικρός θα περάσει πρώτα από το… ραντάρ του Πέρδρο Μαρτίνς, στις προπονήσεις που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή επί ελληνικού εδάφους. Και ο Πορτογάλος θα πάρει την τελική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται να επενδύσει και σε άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Μαρίνος. Ωστόσο, αποφάσισε να κινηθεί ταχύτατα και με άκρα μυστικότητα για τον 18χρονο αριστεροπόδαρο εξτρέμ, καθώς υπήρχε πολύ έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από άλλους συλλόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ