Μολίνς : Παρελθόν και τυπικά από τον Παναθηναϊκό

Μολίνς : Παρελθόν και τυπικά από τον Παναθηναϊκό

Οριστικά τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Γκιγέρμο Μολίνς καθώς το συμβόλαιο του δεν θα ανανεωθεί όπως ανακοίνωσε επίσημα η πράσινη ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός, όπως αναμενόταν κι έδειχναν όλες οι σχετικές κινήσεις το τελευταίο διάστημα, δεν επιθυμούσε την ανανέωση του συμβολαίου του Γκιγέρμο Μολίνς. Ετσι, ο Σουηδός επιθετικός αποτελεί παρελθόν, έπειτα από ενάμιση χρόνο παρουσίας στο «τριφύλλι».

Δεν θα μπορούσε μετά την 30ή Ιουνίου, άλλωστε να θεωρηθεί ως ανανέωση, αλλά ως μεταγραφή, αφού έμεινε ελεύθερος. Και τη μία θέση άνω των 23 ετών, που δικαιούται ο Παναθηναϊκός δεν σκόπευε να την καλύψει με τον 30χρονο επιθετικό, ο οποίος στο διάστημα που βρέθηκε στο «τριφύλλι» το πάλεψε όσο μπορούσε και βοήθησε, όμως, όχι όσο θα ήθελαν οι «πράσινοι», διότι ταλαιπωρήθηκε συχνά από τραυματισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον έμπειρο φορ: «Η σεζόν 2017-18 ήταν η τελευταία για τον Γκιγέρμο Μολίνς με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριο του 2017 και ολοκλήρωσε την διαδρομή του δείχνοντας υψηλό ποδοσφαιρικό ήθος και αξιομνημόνευτο επαγγελματισμό. Την περσινή περίοδο είχε 25 συμμετοχές και 8 γκόλ. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ