«Ο Λουντ δεν απαντούσε καν στα τηλέφωνα»

«Ο Λουντ δεν απαντούσε καν στα τηλέφωνα»

Δυσαρέσκεια εκφράζουν στον Παναθηναϊκό για τη στάση του Ρόμπιν Λουντ όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η είδηση πως το θέμα του Ρόμπιν Λουντ έχει τελειώσει οριστικά για τον Παναθηναϊκό είναι γνωστή από χθες. Από τη στιγμή που ο παίκτης δεν απάντησε καν στις προτάσεις του Παναθηναϊκού έως 30 Ιουνίου, δεν υπήρχε περίπτωση ο Παναθηναϊκός να «σπαταλήσει» τη μία μεταγραφή άνω των 23 ετών για τον Φιλανδό ποδοσφαιριστή, αφού θα αποκτήσει επιθετικό.

Οι «πράσινοι», μάλιστα, μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα και τις διαρροές από πλευράς Λουντ, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για το θέμα του Λουντ. Και τονίζουν πως ο Παναθηναϊκός έδειξε εμπράκτως πως τον ήθελε, αλλά είδε μια συμπεριφορά που δεν περίμενε.

Χαρακτηριστικά, ο Νίκος Νταμπίζας είχε πάει στην Αγγλία για συνάντηση με τον ατζέντη του Λουντ, όπου στα πλαίσια του… μνημονιακού μπάτζετ του έγινε μια πρόταση ανανέωσης, την οποία η πλευρά του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζει πάρα πολύ καλή. Ο παίκτης, ωστόσο, δεν απάντησε ποτέ στα τηλέφωνα που έγιναν, με αποτέλεσμα να θέσει ο ίδιος εαυτόν εκτός ομάδας.

Μάλιστα, από τον Παναθηναϊκό σχολίαζαν πως οι απαιτήσεις του Λουντ ήταν παράλογες και πως ακόμα και σε… κανονικό, οικονομικά, Παναθηναϊκό δεν θα έπαιρνε τα χρήματα που ζήτησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ