Έφτασε η ώρα του επιθετικού στον ΠΑΟΚ

Έφτασε η ώρα του επιθετικού στον ΠΑΟΚ

Κρίσιμο θα είναι το επόμενο 48ωρο στον ΠΑΟΚ σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα απόκτησης επιθετικού. Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι Θεσσαλονικείς, Βιέιρα, Σιγκούρνταρσον, Κόντε... με τον καθένα τους να έχει τις ίδιες πιθανότητες να ντυθεί στα ασπρόμαυρα. 

Από τη μια η πίεση που ασκεί, έστω και από την Ρουμανία όπου βρίσκεται, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και από την άλλη το ταξίδι του Λούμπος Μίχελ στο εξωτερικό όλα δείχνουν πως θα υπάρξει ένα καυτό 48ωρο στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Μετά την οριστική αποχώρηση του Ευθύμη Κουλούρη για τον Ατρόμητο, ο ΠΑΟΚ έμεινε μόνο με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και χρειάζεται τουλάχιστον έναν ακόμα επιθετικό για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων με τη Βασιλεία.

Ο Δικέφαλος, κινείται σε τρία ταμπλό. Το πρώτο είναι αυτό του Ούγκο Βιέιρα. Ο Πορτογάλος επιθετικός που ανήκει στην ιαπωνική Γιοκοχάμα Μαρίνος θέλει να αποχωρήσει από τη χώρα της Άπω Ανατολής. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε έξι μήνες (31/12/2018), με τους οι ιάπωνες να μην εγείρουν παράλογες απαιτήσεις για να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο «Hugol» όπως είναι το παρατσούκλι του θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, ενώ είναι θετικό στο να έρθει στον ΠΑΟΚ.

«Πιέζει ο χρόνος για να κλείσει η υπόθεση»

Ο εκπρόσωπος του Κάρλος Γκονσάλβες μίλησε στο «to10.gr» για τις επαφές που έχει με τον ΠΑΟΚ αποκαλύπτοντας πως: «Υπάρχουν επαφές με τον ΠΑΟΚ. Πιέζει ο χρόνος για να κλείσει η υπόθεση».  Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία, ο μάνατζερ του Βιέιρα δεν αποκλείεται να έρθει ακόμα και σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με τους επικεφαλείς του Δικεφάλου.

Η περίπτωση του «Shark»

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Ισλανδού επιθετικού Μπγιόρν Μπέργκμαν Σιγκούρνταρσον. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, όπως σας αποκάλυψε to10.gr βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Η περίπτωση του θεωρείται πιο εύκολη απ’ αυτή του Ούγκο Βιέιρα στο να έρθει καθώς ανήκει στην ομάδα του Ροστόφ. Οι πολύ καλές σχέσεις που έχει η οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη με την ρωσική ομάδα δίνει το πλεονέκτημα στους ασπρόμαυρους  έναντι των υπολοίπων ενδιαφερόμενων να αποκτήσουν τον διεθνή Ισλανδό επιθετικό.

Ο Κόντε και η διαφορά των 100.000€

Η τρίτη και τελευταία περίπτωση είναι αυτή του Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός βρίσκεται στα Γιάννινα και συμμετέχει στην προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει της νέας χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ, προ ημερών είχε «παγώσει» το θέμα Κόντε, εξαιτίας των αυξημένων οικονομικών απαιτήσεων και του ενδιαφέροντος από ομάδες της Αραβίας. Ο ΠΑΟΚ έδινε το ποσό των 400.000 ευρώ ετησίων στον Κάντε, ενώ ο Ισπανός ζητούσε περισσότερα από 500.000 ευρώ. Στην πόλη των Ιωαννίνων όπως λένε μέχρι σήμερα θα περιμένουν να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού από τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ