Κωνσταντίνου : «Θέμα πολιτικής η άδεια, δεν είμαι σίγουρος για Παϊρότζ»!

Κωνσταντίνου : «Θέμα πολιτικής η άδεια, δεν είμαι σίγουρος για Παϊρότζ»!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου υποστήριξε πως ήταν θέμα πολιτικής το ότι δεν μπήκαν τα χρήματα για την εξασφάλιση της άδειας. Παράλληλα παρουσιάστηκε ανήσυχος για το θέμα το deal με τον Παϊρότζ.

Την ανησυχία για το deal του Παναθηναϊκού με τον επιχειρηματία Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, εξέφρασε ο Βασίλης Κωνσταντίνου κατά τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Παράλληλα ο πρόεδρος του τριφυλλιού, υποστήριξε στη Γενική Συνέλευση το ότι δεν μπήκαν τα χρήματα για την εξασφάλιση της άδειας ήταν θέμα πολιτικής.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε από μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για τους λόγους που ο Γιάννης Αλαφούζος δεν πλήρωσε τα απαιτούμενα χρήματα για να πάρει η ομάδα την άδεια. Η απάντησή του όταν πως «…υπήρχε ένα θέμα πολιτικής, ωστόσο το σημαντικό είναι πως πλέον μπαίνουν χρήματα στα ταμεία και πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα».

Εξάλλου, μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης και αναφερόμενος στο θέμα του Ταϊλανδού επιχειρηματία, σημείωσε: «Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά για το deal, ωστόσο τον περιμένουμε στην Αθήνα το επόμενο διάστημα για να προχωρήσουμε τα όσα έχουμε συμφωνήσει», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Κωνσταντίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ