Αποκλειστικό: «Μάτια» Ματιάσεβιτς σε Λεονάρντο (vids)

Αποκλειστικό: «Μάτια» Ματιάσεβιτς σε Λεονάρντο (vids)

Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr, ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ εξετάζει τον 26χρονο Βραζιλιάνο που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί.

H πρόσληψη του Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς στο πόστο του αθλητικού διευθυντή φέρνει νέα δεδομένα στις μεταγραφές της ΑΕΚ, με τον Σέρβο να «σκανάρει» την αγορά για να βρει τους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της Ενωσης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και έχουν συμφωνήσει για τρεις μεταγραφές στις θέσεις των φορ, εξτρέμ και χαφ. Πρόκειται για τρεις θέσεις, στις οποίες η ΑΕΚ «πονάει» και πρέπει πάση θυσία να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν. Σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές της Ενωσης αναμένεται να παίξει ο Ματιάσεβιτς, με τον Σέρβο να εξετάζει αρκετές περιπτώσεις για τη θέση του εξτρέμ. Τελευταίο όνομα που έριξε στο τραπέζι είναι αυτό του Λεονάρντο, που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αχλί.

Ο Βραζιλιάνος στην αρχή της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στην Παρτιζάν και μάλιστα έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στις 3 Αυγούστου παραχωρήθηκε στην Αλ Αχλί έναντι 4.000.000 €. Ο 26χρονος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικός γραμμής, αλλά μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και στον χώρο του κέντρου. Πέρσι ήταν συμπαίκτης με τον Γιάννη Φετφατζίδη και πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, έχοντας 11 γκολ και 7 ασίστ σε 23 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία.

Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Ματιάσεβιτς από τη Σερβία. Ο νέος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει άριστη άποψη για τον πρώην άσο της Παρτιζάν και πιστεύει ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την Ενωση. Στην Παρτιζάν ο Λεονάρντο αγωνίστηκε από τον Ιούλιο του 2016 έως τον Αύγουστο του 2017 και πραγματοποίησε συνολικά 41 συμμετοχές. Είχε μάλιστα 27 γκολ και 5 ασίστ, με την ομάδα της Σερβίας να τον «μοσχοπουλάει» στους Αραβες.

Εκτός από την Αλ Αχλί και την Παρτιζάν, στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Ενωση Παραλιμνίου (12 συμμ., 6 γκολ.), Μέταλουργκ (9 συμμ., 1 γκολ.), Καμπάλα (31 συμμ. 7 γκολ) και Ανζί (33 συμμ., 9 γκολ). Ο νέος αθλητικός διευθυντής έχει το όνομά του σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική του λίστα και αναμένεται να απασχολήσει έντονα του Κιτρινόμαυρους.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=laPz4gd7k2o

https://www.youtube.com/watch?v=-iQSmM0ovoU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ