ΟΦΗ : Ματιές σε Μπλάνκο

ΟΦΗ : Ματιές σε Μπλάνκο

Ο ΟΦΗ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Ίσμαελ Μπλάνκο για την επιθετική του γραμμή.

Ο ΟΦΗ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Ίσμαελ Μπλάνκο για την επιθετική του γραμμή.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ είναι πλέον 35 χρονών και πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Αργεντινής με τη φανέλα της Ατλέτικο Τουκουμάν σε 17 παιχνίδια και σκόραρε δύο φορές.

Η εμπειρία, η γνώση του Ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και η κλάση του «Ζορό», είναι στοιχεία στον ΟΦΗ κρίνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την κρητική ομάδα στην προσπάθεια για παραμονή στη Σουπερλίγκα

Ο Αργεντίνος επιθετικός ήταν από τους πιο αγαπημένους των φίλων της «Ένωσης», χάρι στα γκολ του και το πάθος του μέσα στο γήπεδο. Ο Μπλάνκο με τη φανέλα της ΑΕΚ αγωνίστηκε σε 171 αγώνες και σημείωσε 73 γκολ. Τα επιτεύγματα αυτά τον αναδεικνύουν σ’ έναν από τους πιο επιτυχημένους ξένους που αγωνίστηκαν στο «Δικέφαλο».

Ο «Ζορό» μετά τους κιτρινόμαυρους αγωνίστηκε κατά σειρά στις Σαν Λουίς, Λέγκια Βαρσοβίας, Μόναχο 1860, Λανούς, Μπαρτσελόνα (Ισημερινό) και στην Κολόν Σάντα Φε.

Στο διάστημα που λείπει από την Ελλάδα ο Μπλάνκο συνολικά 219 φορές και σημείωσε 55 γκολ.

Στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Κομεσίδης επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την ειδική άδεια που είχε πάρει για τη γέννηση του παιδιού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ