ΠΑΟΚ : Αποστολη για Ολλανδια με Πρίγιοβιτς – Ουάρντα

ΠΑΟΚ : Αποστολη για Ολλανδια με Πρίγιοβιτς – Ουάρντα

To… διάλειμμα της Νέας Μεσημβρίας ήταν σύντομο κι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αυτή τη φορά στο Όοστερμπεεκ.

Το Σάββατο το πρόγραμμα είχε διπλή προπόνηση. Μετά την πρωινή δουλειά στη φυσική κατάσταση, το απόγευμα ήταν η σειρά της τακτικής για τους παίκτες του του ΠΑΟΚ. Οι μέρες, άλλωστε, περνούν και οι αγώνες με τη Βασιλεία πλησιάζουν. Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Τιμπό Μουλέν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Για την Ολλανδία το πρωί της Κυριακής θα ταξιδέψουν οι Ρέι, Γλύκος, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης , Χατσερίδης , Μαλεζάς , Κρέσπο , Βαρέλα ,Μιχόγεβιτς , Μπαλογιάννης, Βιεϊρίνια, Κίτσιου, Μάτος, Χαρίσης, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μουλέν, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Ενρίκε, Ζαμπά, Μυστακίδης . Εκτός αποστολής έμεινε ο Λεβέκ με εντολή να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς παρά το γεγονός ότι δεν είχε καποιο πρόβλημα τραυματισμού, με το κλίμα να είναι βαρύ για τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί με τις ενοχλήσεις» του

Οι Πρίγιοβιτς , Ουάρντα θα ενσωματωθούν στην αποστολή στο Όοστερμπεεκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ