ΠΑΟΚ : Άδεια στον Λεβέκ για να βρει νέα ομάδα

ΠΑΟΚ : Άδεια στον Λεβέκ για να βρει νέα ομάδα

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε άδεια στον Ντοριάν Λεβέκ, προκειμένου ο 28χρονος Γάλλος μπακ να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ντοριάν Λεβέκ έμεινε εκτός αποστολής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Όστερμπεεκ της Ολλανδίας και η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή από την ομάδα της Θεσσαλονίκης θεωρείται θέμα χρόνου. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν επιθυμεί την παραμονή του 28χρονου στο ρόστερ της ομάδας και του παραχώρησε άδεια, προκειμένου να αναζητήσει και να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πριν τη διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης με την Κ23 της Γάνδης, ο Γάλλος αριστερός μπακ είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπει σε θεραπευτικό πρόγραμμα, όμως στις ιατρικές εξετάσεις που ακολούθησαν τα αποτελέσματα έδειξαν πως «δεν διαπιστώθηκε κάποιο μυϊκό πρόβλημα», σύμφωνα με την τότε ενημέρωση της ΠΑΕ. Οι Θεσσαλονικείς είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τη στάση που έχει διατηρήσει ο παίκτης, όχι μόνο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και νωρίτερα, όταν ζητούσε να καταβληθεί ολόκληρ το ποσό του συμβολαίου του.

Ο Λεβέκ έχει αγωνιστεί μόλις 65 λεπτά σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων», καθώς ταλαιπωρήθηκε από αλλεπάλληλους τραυματισμούς στη διάρκεια της περασμένης σεζόν και δεν κατάφερε να προσφέρει οτιδήποτε. Το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών έχει πέσει στο τραπέζι και συζητείται, σε περίπτωση που δεν βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει από τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ