ΠΑΟΚ: Έφτασε στο Όστερμπεεκ και πιάνει δουλειά ο Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ: Έφτασε στο Όστερμπεεκ και πιάνει δουλειά ο Πρίγιοβιτς

Ο Σέρβος το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στο Όστερμπεεκ και από αύριο ξεκινάει προπονήσεις υπό τις οδηγίες το Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Όστερμπεεκ έφτασε το απόγευμα της Κυριακής ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και θα βρίσκεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τα παιχνίδια με τη Βασιλεία.

Ο Σέρβος επιθετικός είχε λάβει έξτρα άδεια από τον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου, καθώς αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με τη φανέλα των Πλάβι. Πλέον, βρίσκεται στο Όστερμπεεκ και από αύριο θα αρχίσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 28χρονος ταξίδεψε στην Ολλανδία, μέσω Ζυρίχης και λίγο πριν τις 19:00 έφτασε στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο Πρίγιοβιτς θα τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να τον προορίζει για βασικό στα παιχνίδια με την ελβετική ομάδα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλλωστε πρόκειται για ένα από τα βαριά όπλα του ΠΑΟΚ, καθώς την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Συνολικά ο Πρίγιοβιτς αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια με την ασπρόμαυρη φανέλα και σκόραρε 27 γκολ.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη αναμέτρηση με τη Βασιλεία είναι προγραμματισμένη για τις 24 Ιουλίου στην Τούμπα και την 1η Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς στην Ελβετία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ