Ολυμπιακός : Ούτε σήμερα ο Οτζίτζα

Ολυμπιακός : Ούτε σήμερα ο Οτζίτζα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο ματς με τον Λεβαδειακό, με την απογευματινή προπόνηση στου Ρέντη. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Οφόε δεν κατάφερε να προπονηθεί με την ομάδα ούτε την Πέμπτη κι αυτό σημαίνει πως είναι απίθανο να προλάβει τον αγώνα με τους Βοιωτούς. Βέβαια ο […]

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για το σαββατιάτικο ματς με τον Λεβαδειακό, με την απογευματινή προπόνηση στου Ρέντη. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Οφόε δεν κατάφερε να προπονηθεί με την ομάδα ούτε την Πέμπτη κι αυτό σημαίνει πως είναι απίθανο να προλάβει τον αγώνα με τους Βοιωτούς.

Βέβαια ο Λεμονής θα περιμένει και την αυριανή προπόνηση για να δει αν τελικά ο Βέλγος θ’ ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας, ωστόσο δε θέλει να πάρει και κάποιο ρίσκο. Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος απ’ το παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ που έχουν να δώσουν οι Πειραιώτες την Τετάρτη με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ο Λεμονής θέλει έτοιμο 100% τον Οφόε για το μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι και γι’ αυτό θα τον κρατήσει εκτός για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Επέστρεψαν Πάρντο και Βούκοβιτς

Η σημερινή προπόνηση είχε κι επιστροφές για τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος, καθώς ο Φελίπε Πάρντο και ο Γιάγκος Βούκοβιτς γύρισαν στου Ρέντη. Ο Κολομβιανός εξτρέμ και ο Σέρβος στόπερ δεν έκαναν όμως προπόνηση με την ομάδα, καθώς προέρχονταν από ταξίδια. Σε ότι αφορά τον Πάρντο, ο διεθνής εξτρέμ έχει πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Γύρισε και ο Εμενίκε

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στου Ρέντη γύρισε και ο Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος ήταν στην Ιταλία γι’ αρκετές μέρες. Ο Νιγηριανός δεν πήρε πάντως μέρος στην προπόνηση της ομάδας. Μίλησε όμως με τον Τάκη Λεμονή και το θέμα είναι αν θα βρίσκεται στη διάθεση του 57χρονου τεχνικού για το ματς στην Πορτογαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ