Κατευθείαν στα βαθιά ο Πρίγιοβιτς

Κατευθείαν στα βαθιά ο Πρίγιοβιτς

Με μια μόλις προπόνηση ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ετοιμάζεται να αγωνιστεί έστω και για ένα ημίχρονο στο φιλικό με την Στεάουα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μη έχοντας άλλο επιθετικό στη διάθεσή του θα χρησιμοποιήσει τον Σέρβο επιθετικό με το καλημέρα στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Η παρουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο Όστερμπεεκ, έφερε όπως ήταν φυσικό μια ανακούφιση στον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο τελευταίος μετά τον δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη είχε μείνει χωρίς επιθετικό και παρά την πίεση που ασκούσε και ασκεί στην διοίκηση του ΠΑΟΚ ν’ αποκτήσουν επιτέλους έναν δεύτερο επιθετικό αυτό δεν έγινε πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία.

Ο Σέρβος επιθετικός με το «καλημέρα» μπήκε στα βαθιά καθώς ο Ρουμάνος προπονητής τον υπολογίζει για το φιλικό με την Στεάουα. Ο Λουτσέσκου, εκτός από τις ασκήσεις τακτικής, χώρισε τους παίκτες του ΠΑΟΚ σε δύο γκρουπ και δούλεψε μαζί τους πάνω στην επιθετική τακτική εναλλάξ σε μια εστία.

Την ομάδα των «μαύρων», αποτέλεσαν οι: Μαλεζάς, Χατσερίδης, Μπαλογιάννης, Κίτσιου, Σάχοφ, Χαρίσης, Ζαμπά, Ενρίκε, Μυστακίδης και Πρίγιοβιτς. Από την άλλη η ομάδα των «πράσινων», αποτελούνταν από τους: Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μάτος, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Πέλκα και Καντουρί. Όσον αφορά τους τερματοφύλακας, αυτοί που συμμετείχαν εναλλάξ στην άσκηση, ήταν ο Παναγιώτης Γλύκος και ο Ροντρίγκο Ρέι.

Ατομικό ο Μουλέν

Ο Μουλέν και στο Όστερμπεεκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα γυμναστική. Ο Γάλλος μέσος, δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στο πέλμα, με αποτέλεσμα να προπονείται ξεχωριστά από τους συμπαίκτες του, ώστε να μην επιβαρυνθεί περισσότερο και υπάρξουν χειρότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ