Άρης : Απρόοπτο με Ντιγκινί, υπό βροχή και με 11 βαθμούς Κελσίου η προπόνηση

Άρης : Απρόοπτο με Ντιγκινί, υπό βροχή και με 11 βαθμούς Κελσίου η προπόνηση

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Γάλλος επιθετικός ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Κακές καιρικές συνθήκες στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (9/7).

Πρόβλημα προέκυψε στη σημερινή (9/7) προπόνηση του Άρη. Το απρόοπτο αφορά τον Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος δεν συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση, καθώς ένιωσε σφίξιμο στον προσαγωγό.

Έτσι το ιατρικό τιμ των κίτρινων, συνέστησε στον Γάλλο επιθετικό να μείνει εκτός και να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, ωστόσο αποφασίστηκε να μην συμμετάσχει ούτε στο πρόγραμμα της Τρίτης (10/7). Αντιθέτως θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Τετάρτη έτσι ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του.

Κατά τα άλλα, η προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας (9/7) πραγματοποιήθηκε υπό βροχή και με ιδιαίτερα χαμηλή για την εποχή θερμοκρασία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Σήμερα προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο στα Τρία Πέντε Πηγάδια Νάουσας.

Το πρωί το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιελάμβανε φυσική κατάσταση με μπάλα και χωρίς, καθώς και παιχνίδι επτά επί επτά σε περιορισμένο χρόνο με στηρίγματα.

Το απόγευμα το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην αμυντική συμπεριφορά σε παθητική και ενεργητική μορφή.

Να σημειωθεί ότι η απογευματινή προπόνηση έγινε κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση κατά διαστήματα) και με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 11 βαθμούς!

Στο απογευματινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Νικολά Ντιγκινί. Ο 30χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος το πρωί ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Ντιγκινί αναμένεται να προφυλαχτεί και από το αυριανό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση. Την Τετάρτη θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

* Ο νεαρός τερματοφύλακας, Κρεσέντιο Αρβανίτης, επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τοποθετηθεί ειδική μάσκα στο πρόσωπο, μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε πριν από δύο μήνες σε αγώνα της ομάδας U-19».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ