Λουτσέσκου: «Μου άρεσε το γεγονός πως είχαμε ρυθμό, αλλά όχι τα λάθη αυτοπεποίθησης»

Λουτσέσκου: «Μου άρεσε το γεγονός πως είχαμε ρυθμό, αλλά όχι τα λάθη αυτοπεποίθησης»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ, μίλησε για τους Πρίγιοβιτς-Ενρίκε -Ουάρντα, αλλά και για τις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις των Ασπρόμαυρων.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε δηλώσεις του μετά το φιλικό της ομάδας του κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου (2-1) αναφέρθηκε στα σημεία-κλειδιά του αγώνα, στους Πρίγιοβιτς, Ενρίκε και Ουάρντα που εντάχθηκαν στην αποστολή αλλά και για τις επικείμενες ασπρόμαυρες μεταγραφές.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τη φιλοσοφία του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας και τις σκέψεις του για το φιλικό: «Το πρώτο είναι πως συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο τις προπονήσεις για να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο μπορούμε. Η βασική μας διαφορά είναι πως οι παίκτες διαχειρίζονται καλύτερα την κούραση και προσαρμόζονται καλύτερα σε αυτό. Το δεύτερο είναι να δώσουμε περισσότερα λεπτά συμμετοχής για να ετοιμάσουμε το παιχνίδι με τη Βασιλεία. Γι΄αυτό το λόγο κάποιοι έπαιξαν 70’ και κάποιοι λιγότερο, στο άλλο φιλικό θα αντιστραφούν οι ρόλοι και θα προσπαθήσουμε στο τελευταίο φιλικό όλοι να πάρουν από ενενήντα λεπτά.»

Για το τι του άρεσε στην ομάδα του: «Μου άρεσε το γεγονός πως είχαμε ρυθμό, επίσης ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι, αλλά και το πως μπήκαν οι παίκτες στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Δεν μου άρεσαν τα λάθη… αυτοπεποίθησης από τους μέσους και τους τερματοφύλακας που μας κόστισαν και έναν γκολ. Ολα αυτά όμως θα λυθούν μέσα από κουβέντα.»

Για τους Πρίγιοβιτς και Ενρίκε: «Βήμα με βήμα θα γίνει η επανένταξή τους στην ομάδα. Ο Πρίγιοβιτς είναι πιο εύκολη περίπτωση θα έρθει γρήγορα έκανε δέκα μέρες διακοπές και θα βοηθήσει άμεσα. Ο Ουάρντα θα επιστρέψει πιστεύω γρήγορα και αυτός από άποψη φυσικής κατάστασης. Ελειπε όμως πέρυσι και θα πρέπει να βρει χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις μας.»

Είπε επίσης: «Μου άρεσε η επιθετικότητα του αγώνα που δεν άφησε να χαθεί και η αντίδραση των παικτών μου».

Για τις μεταγραφές, είπε: «Η διοίκηση ξέρει τι χρειάζομαι και δουλεύει πολύ καλά για να τελειοποιήσει.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ