Στη Θεσσαλονίκη Ματίγια και Μένεντεθ, αποθέωσαν τον Ερέρα

Στη Θεσσαλονίκη Ματίγια και Μένεντεθ, αποθέωσαν τον Ερέρα

Οι δύο Ισπανοί θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και μετά θα μεταβούν στη Νάουσα για να γνωρίσουν τους νέους τους συμπαίκτες.

Όπως αναμενόταν, Αλεξ Μενέντεθ και Χαβιέ Ματίγια έφτασαν στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας (9/7). Αμφότεροι παρουσιάστηκαν ευδιάθετοι, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Πάκο Ερέρα.

Ο Μενέντεθ τόνισε το το πόσο χαρούμενος είναι που θα παίξει για μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. «Είμαι πολύ χαρούμενος, ο Άρης είναι ένα μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα. Θα έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό και ελπίζω να τα καταφέρουμε τέλεια», είπε αρχικά ο 26χρονος Ισπανός αριστερός μπακ-εξτρέμ.

Και κατέληξε αναφερόμενος στον νέο προπονητή του Πάκο Ερέρα: «Ο Πάκο Ερέρα είναι ένας πολύ σημαντικός προπονητής και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που ήρθα στην ομάδα».

Από την πλευρά του Χαβιέ Ματίγια σχολίασε: «Πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Άρη. Σημαντική η παρουσία του Ερέρα στην απόφασή του να έρθω. Μεγάλος σύλλογος ο Άρης», ήταν τα λόγια του 29χρονού Ισπανού κεντρικού μέσου.

Την Τρίτη (10/7), οι δύο Ισπανοί θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο και κατόπιν θα γίνει γνωστό το πότε θα μεταβούν στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή.

Ο Αλεξ Μενέντεθ κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους

Ο Χαβιέ Ματίγια, χαμογελαστός λίγο μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ