Στη Θεσσαλονίκη και ο Κουέστα για τον Άρη

Στη Θεσσαλονίκη και ο Κουέστα για τον Άρη

Τρίτη άφιξη στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη, αφού μετά τους Ματίγια και Μενέντες και ο Χούλιαν Κουέστα πάτησε… Ελλάδα για τους κιτρινόμαυρους.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Ισπανός τερματοφύλακας, Χουλιάν Κουέστα, ακολούθησε τους Χαβιέ Ματίγια και Άλεξ Μενέντες στην τριπλέτα αφίξεων για την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας αναμένεται αύριο να τακτοποιήσει τα τυπικά με την ΠΑΕ Άρης, και εφόσον γίνει αυτό θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα του Πάκο Ερέρα και θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας.

Ο Κουέστα ξεχώρισε για δυο στοιχεία με το… καλημέρα. Προφανώς για τη σωματοδομή του, αλλά και για την αποκάλυψη πως όταν τον κάλεσε ο Πάκο Ερέρα για τον Άρη, ακύρωσε προφορική  συμφωνία με άλλη ομάδα για να ακολουθήσει το συμπατριώτη του στην Ελλάδα:

«Είχα συμφωνήσει με άλλη ομάδα, δεν είχα υπογράψει όμως. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Πάκο Ερέρα για τον Άρη, ακύρωσα τη συμφωνία που είχα και συμφώνησα με τον Άρη. Ο Άρης είναι ένα πολύ ιστορικό κλαμπ και είμαι εδώ για να βοηθήσω να κερδίσει όσα περισσότερα γίνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ