600.000 ευρώ θέλει η Τενερίφη που «καίγεται» για Μάλμπασιτς –Έχει «γυαλίσει» σε Ουζουνίδη-Κόλα

600.000 ευρώ θέλει η Τενερίφη που «καίγεται» για Μάλμπασιτς –Έχει «γυαλίσει» σε Ουζουνίδη-Κόλα

Η ισπανική ομάδα θέλει να πουλήσει... χθες τον Σέρβο και η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται την ευκαιρία.

Φτάσαμε στο πρώτο 10ημερο του Ιουλίου και η ΑΕΚ έχει μπει στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας στην Πολωνία. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει χαφ, εξτρέμ και φορ για να καταφέρει να δουλέψει όπως θέλει για να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή ομάδα που θα διεκδικήσει (αρχικά) την είσοδο στους ομίλους του Champions League, είτε (δευτερευόντως) σε αυτούς του Europa League.

Ο Φίλιπ Μάλμπασιτς είναι ο Σέρβος ακραίος που ξεχώρισαν από πέρυσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Μπλένταρ Κόλα, όταν βρισκόντουσαν στον Παναθηναϊκό και τώρα τον… επανέφεραν στο προσκήνιο.

Ο Σέρβος winger αγωνίζεται στην Τενερίφη, η οποία όμως αντιμετωπίζει περίσσια οικονομικά προβλήματα και ψάχνει να πουλήσει. Θέλει να αποχωρήσει είτε αυτός, είτε ο Χόρχε για να φέρουν χρήματα στα ταμεία της. Η τιμή του Μάλμπασιτς είναι στις 600.000 ευρώ, διότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την ομάδα της Σεγκούντα Ντιβιζιόν και πέρυσι δαπανήθηκαν περίπου 500.000 ευρώ για να αποκτηθεί.

Στην Βοϊβοντίνα είχε δείξει ότι έχει το γκολ (20) και μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές, ενώ στην Τενερίφη σταμάτησε στα 9. Τον ξέρει άριστα και ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, ο οποίος θέλει άμεσα να κλείσει ως νέος Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ το κενό στα εξτρέμ για να μπορέσει να δουλέψει σωστά ο Ουζουνίδης στο Κίελτσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ