ΠΑΟΚ: Εξετάσεις ο Ουάρντα, «μέσα» Μπίσεσβαρ και Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Εξετάσεις ο Ουάρντα, «μέσα» Μπίσεσβαρ και Κρέσπο

Ο Αιγύπτιος στην πρωινή προπόνηση δέχθηκε ένα χτύπημα στο μετατάρσιο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις – Προπονούνται κανονικά Μπίσεσβαρ και Κρέσπο.

Άτυχος στάθηκε ο Αμρ Ουάρντα στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα στο μετατάρσιο και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Οσον αφορά στους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Άνχελ Κρέσπο, οι δύο άσοι του Δικεφάλου αποκόμισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών από το φιλικό με την Στεάουα, ωστόσο, αμφότεροι δίνουν κανονικά το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση και ακολουθούν τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αντίθετα, ο Τιμπό Μουλέν δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Όσο για τον Λάζαρο Λάμπρου, είχε μια ενόχληση στον λαγονοψοΐτη και έμεινε εκτός προληπτικά.

Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν την προετοιμασία τους στα γήπεδα της Ολλανδίας, με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι στα πρώτα μεγάλα παιχνίδια με τη Βασιλεία, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ