Δεν τα βρίσκουν Ουζουνίδης-Λύμπε, βγήκε μπροστά ο «Τίγρης»

Δεν τα βρίσκουν Ουζουνίδης-Λύμπε, βγήκε μπροστά ο «Τίγρης»

Στην ΑΕΚ έχει προκύψει θέμα μεταξύ του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τους δύο άντρες να μην τα βρίσκουν όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τον Μελισσανίδη να κάνει παρέμβαση για να επιστρέψει η ηρεμία.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός και οι κινήσεις της ΑΕΚ στην αγορά είναι… νωχελικές και παρατηρείται κωλυσιεργία στη λήψη αποφάσεων και στην υλοποίησή τους. Το ναυάγιο της μεταγραφής Πόνσε, έφτασε το πράγμα στο απροχώρητο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάλεσε τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για να μάθει τι γίνεται και να εκφράσει τον προβληματισμό του με την κατάσταση.

Η καθυστέρηση στην απόκτηση επιθετικού χρεώνεται στον Μαρίνο Ουζουνίδη που τον ήθελε πολύ και περίμενε μέχρι τέλους αλλά η διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ του Έλληνα τεχνικού και του Λυμπερόπουλου είναι μεγάλη και μάλιστα στη συνάντηση Τίγρη-Λύμπε, ο τελευταίος έθεσε και θέμα παρουσίας του στην ομάδα, εφόσον οι ευθύνες βαραίνουν αποκλειστικά αυτόν.

Από την πλευρά του ο Μελισσανίδης όμως έσπευσε να ρίξει τους τόνους και έστειλε μήνυμα στους δύο άντρες ζητώντας επαγγελματική συνεργασία χωρίς εγωισμούς μεταξύ τους με κοινό άξονα την επιτυχία της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ