Στην Αθήνα ο Μιράντα, «τελειώνει» την μεταγραφή στον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα ο Μιράντα, «τελειώνει» την μεταγραφή στον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο Ροντερίκ Μιράντα, όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr, με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό να κλείνει οριστικά.

Όλα έτοιμα για να ολοκληρώσει άλλη μια καλοκαιρινή μεταγραφή ο Ολυμπιακός καθώς ο Ροντερίκ Μιράντα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr, για τα τελικά της συμφωνίας!

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός που αποτελεί επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από την Γούλβς για ένα χρόνο.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της Γουλβς έφτασε τα ξημερώματα στην Ελλάδα, με σκοπό να ολοκληρώσει τον μονοετή δανεισμό του στους Ερυθρόλευκους. Ολυμπιακός και Γούλβς έχουν συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι πλέον να περάσει ο Μιράντα απο τις ιατρικές εξετάσεις και μετά να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ώστε να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Η μεταγραφή είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί σήμερα με τον Ολυμπιακό να προσθέτει ένα ακόμη κομμάτι στο «παζλ» της νέας ομάδας που δημιουργεί. Βεβαίως με την απόκτηση του Μιράντα ο Ολυμπιακός ισχυροποιείται στα στόπερ όμως αυτό δεν σημαίνει πως κλείνει σε αυτή τη θέση τις μεταγραφές του.

Το σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξει πώληση κεντρικού αμυντικού αφήνει ορθάνοικτη την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ. Βεβαίως αυτή την στιγμή οι Πειραιώτες δεν καίγονται καθώς μόνο αν προκύψει πώληση τότε θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ