Τα είπαν Βασιλειάδης – Super League

Τα είπαν Βασιλειάδης – Super League

Ο Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της λίγκας, Βαγγέλη Μπαταγιάννη και τον Βασίλη Γκαγκάτση, προκειμένου να συζητήσουν για την αναδιάρθρωση και την χρηματοδότηση για τα τηλεοπτικά κι όπως φαίνεται υπάρχει διαφορά.

Η Super League έχει σήμερα το μεσημέρι (15:00) Δ.Σ. όμως πριν την προγραμματισμένη συνάντηση ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης συζήτησε με τον πρόεδρο της λίγκας, Βαγγέλη Μπαταγιάννη και τον διευθύνοντα σύμβουλο Βασίλη Γκαγκάτση.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν προκειμένου να βρουν λύση για την αναδιάρθρωση και την χρηματοδότηση από τη Nova και την ΕΡΤ, όμως φαίνεται πως δεν συμφώνησαν. Η λίγκα επιμένει πως τη σεζόν 2019-20 θέλει 14 ομάδες σε αντίθεση με τον υφυπουργό να μιλάει για 12 ομάδες σε βάθος τριετίας.

Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League είναι πολύ σημαντικό, καθώς αν δεν βρεθεί λύση τότε δεν πρόκειται να υπάρξει και η χρηματοδότηση από Nova και EΡΤ, κάτι που σημαίνει πως οι 7 ομάδες χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο θα παραμείνουν «άστεγες» και δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ