Κουέστα διετίας στον Άρη!

Κουέστα διετίας στον Άρη!

Ο 27χρονος, θηριώδης τερματοφύλακας Χουλιάν Κουέστα, υπέγραψε συμβόλιο διετούς διάρκειας με τον Άρη και ανακοινώθηκε επίσημα.

Μετά τον Ματίγια, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση και του συμπατριώτη του τερματοφύλακα Χουλιάν Κουέστα για δύο χρόνια. Ο 27χρονος «κίπερ» με ύψος 1,95μ., διαθέτει πλούσια σωματικά προσόντα, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη Βίσλα Κρακόβίας.

Θυμηθείτε εδω το αφιέρωμα που έκανε to10.gr στον Χούλιαν Κουέστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Julian Cuesta Diaz. O 27χρονος Ισπανός τερματοφύλακας, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1991 και έχει ύψος 1,95μ.

Ο Julian Cuesta Diaz έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στη Sevilla B το 2010, ενώ τη σεζόν 2013-2014 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα.

Επόμενος σταθμός ήταν η Almeria (2014-2017). Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Πολωνία για λογαριασμό της Wisla Krakow (20 συμμετοχές)».

O Κουέστα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του. Οπως τόνισε στις δηλώσεις που έκανε ότι ήρθε πριν από δύο μέρες, η παρουσία του Πάκο Ερέρα στον πάγκο του Άρη έπαιξε σημαντικό ρόλο για να πει το «ναι».

Πλέον ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας θα μεταβεί στη Νάουσα προκειμένου να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ