Παναθηναϊκός: Αλαλούμ με τον Λουτσιάνο

Παναθηναϊκός: Αλαλούμ με τον Λουτσιάνο

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στις δηλώσεις του ατζέντη του, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης έφυγε ως ελεύθερος.

Μπάχαλο στον Παναθηναϊκό και με τον Λουτσιάνο Νέβες. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή Νίλσον Μόουρα δήλωσε στη Βραζιλία ότι ο παίκτης είναι δανεικός στη Φλουμινένσε από το «τριφύλλι» κι ότι η βραζιλιάνικη ομάδα, εφόσον επιθυμεί να τον κρατήσει μετά τον πρώτο χρόνο θα πρέπει να καταβάλει μισό εκατομμύριο ευρώ και αυτό το ποσό σταδιακά αυξάνεται αν θελήσει να το πράξει τα επόμενα χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, ενημέρωσε ότι δεν ισχύουν όσα μετέφερε ο ατζέντης του παίκτη. Στις 29 Μαϊου να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» με επίσημη τοποθέτηση, ανέφεραν ότι λύθηκε το συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού. Κι αυτό που διέρρεε είναι ότι συμφώνησε να πάρει τα δεδουλευμένα και δεν ζήτησε αποζημίωση για τα επόμενα δύο έτη που είχε συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Ξαφνικά ήρθαν οι δηλώσεις του ατζέντη του και διέψευσε ο Παναθηναϊκός ότι έχουν βάση τα λεγόμενά του.

Ενδεχομένως να είναι έτσι. Υπάρχει, ωστόσο, ένα ακόμα σενάριο. Ο Λουτσιάνο είχε συμβόλαιο 650.000 ευρώ καθαρά στον Παναθηναϊκό. Η λογική λέει ότι δεν θα άφηνε εύκολα το συγκεκριμένο ποσό και μάλιστα έπειτα από ρήξη χιαστών. Όπως και να έχει, ο μάνατζερ μίλησε για δανεισμό, ο Παναθηναϊκός είπε ότι είναι ελεύθερος, αν και θα τον εξυπηρετούσε να θέλει η Φλουμινένσε να τον αγοράσει και το μέλλον θα δείξει τι ισχύει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ