Η θέση του ΠΑΟΚ για το ΔΣ της Super League και την ψηφοφορία

Η θέση του ΠΑΟΚ για το ΔΣ της Super League και την ψηφοφορία

Στον ΠΑΟΚ λένε ότι σε τόσο μεγάλες αλλαγές στο ποδόσφαιρο χρειάζονται ευρύτερες πλειοψηφίες και όχι οριακές.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεταξύ εκείνων των ομάδων που είναι κάθετα αντίθετες στη μείωση των ομάδων της Super League σε 12 τη σεζόν 2019-20, κάτι το οποίο ζητάει επίμονα ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League φάνηκε ότι οι ισορροπίες είναι εύθραυστές και σίγουρα δεν υπάρχει σύμπνοια όλων των ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ είναι σύμφωνος ότι χρειάζεται αναδιάρθρωση και βελτίωση το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δε συμφωνεί με την πρόταση του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Ποια είναι η στάση του Δικέφαλου για το σημερινό ΔΣ της Λίγκας και την ψηφοφορία που έγινε;

Στον ΠΑΟΚ λένε ότι η ψηφοφορία σήμερα (11/7) ήταν ανεπίσημη, αλλά και πάλι δεν έχει σημασία ακόμη κι αν το 8-8 ήταν 9-7. Σε τόσο μεγάλες αλλαγές χρειάζονται ευρύτερες πλειοψηφίες.

Στον Δικέφαλου θεωρούν ότι φαίνεται πως ο Υπουργός πρέπει να δεχτεί αρχικά τις 14 ομάδες που είναι ήδη ένα μεγάλο βήμα, και να ξανασυζητήσουν όλες οι πλευρές (αφού το δοκιμάσουν με 14 ομάδες) αν πρέπει να γίνουν στη συνέχεια 12, ή να παραμείνουν 14 ή να γίνουν ξανά 16.

Το πρωτάθλημα 12 ομάδων ελλοχεύει τον κίνδυνο να μην εκπροσωπείται η επαρχία, επισημαίνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, οι οποίο δε θέλουν κλειστό πρωτάθλημα.

«Θέλουμε να πέφτουν 3 και να ανεβαίνει τουλάχιστον η 1η ομάδα της Football League. Και η 2η της Football League να μπορεί να παίξει μπαράζ με την 4η από το τέλος της Super League», τονίζεται από τον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ