Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει τον «Φαραώ»!

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει τον «Φαραώ»!

Ο Ολυμπιακός και ο Ζόρζε Μέντες συνεχίζουν τις επαφές με την Μπράγκα για τον Αιγύπτιο σέντερ φορ, που αποτελεί επιλογή του Μαρτίνς. Θέλει να έρθει στον Πειραιά ο παίκτης, που αποκάλυψε to10.gr.

Η απόκτηση ενός σέντερ φορ είναι η επόμενη κίνηση του Ολυμπιακού. Ιδανικά, ακόμη και πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Βέλγιο. Καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί να έχει χρόνο να δουλέψει μαζί του. Με το όνομα του Αχμέντ Χασάν, να αποτελεί αυτή τη στιγμή αυτό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για τους Ερυθρόλευκους, με επιθυμία του προπονητή τους.

Οπως αποκάλυψε  to10.gr, οι Ερυθρόλευκοι, μέσω του Ζόρζε Μέντες, έχουν κάνει κίνηση για τον 25χρονο διεθνή σέντερ φορ και περιμένουν άμεσα απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο ίδιος ο παίκτης έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Μπράγκα να του ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Και κυρίως να του… δεσμευτεί ότι θα έχει περισσότερο χρόνο. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο από τη στιγμή που στο ρόστερ των «Πολεμιστών» υπάρχουν ο Ντιέγκο Σόουζα και ο Γουίλσον Εντουάρντο.

Επιπλέον, ο Κούκα είναι ενοχλημένος με την Μπράγκα και κυρίως με τον προπονητή του, Αμπελ Φερνάντο, καθώς θεωρεί ότι η περσινή χρονιά έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να «κοπεί» από την τελική λίστα του φετινού Μουντιάλ. Κάτι που του στοίχισε πάρα πολύ, καθώς του στέρησε τη δυνατότητα να δείξει στο κορυφαίο επίπεδο, τι είναι ικανός να κάνει. Για αυτόν τον λόγο περιμένει πώς και πώς και από μέρα σε μέρα να υπάρξει εξέλιξη με τη μεταγραφή του.

Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ προπονείται κανονικά με την Μπράγκα και έχει συμμετάσχει και στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια της. Επαιξε ένα ημίχρονο στη νίκη με 3-0 επί της Μπράγκα Β’, όπου και σκόραρε ένα γκολ, ενώ το απόγευμα της Τρίτης αγωνίστηκε για 30 λεπτά στη φιλική ήττα με 2-1 από τη Λεϊσόες. Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκε ως… δεύτερος επιθετικός, πίσω από τον Ντιέγκο Σόουζα.

Εχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει ο ένας από τους επιθετικούς του Ολυμπιακού να έχει στα στοιχεία του Κούκα. Να είναι ψηλός, δυνατός, αλλά και με καλή τεχνική και ικανότητα στο να δημιουργεί, τόσο για τον εαυτό του όσο και για τους συμπαίκτες του. Και επειδή τον γνωρίζει πολύ καλά, πιστεύει ότι ο Αιγύπτιος είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει πρώτης γραμμής λύσεις στους Ερυθρόλευκους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, τώρα, στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να δώσει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Εντούτοις, επειδή στην υπόθεση έχει εμπλακεί ο Μέντες, το πώς θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή είναι ακόμη ανοιχτό.

Η «ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ» ΚΑΙ ΤΟ «ΘΕΛΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι στον Ολυμπιακό, πέραν των όσων εξαιρετικών έχει πει για τον παίκτη ο Πέδρο Μαρτίνς, έχουν εξετάσει ενδελεχώς την περίπτωσή του. Από τις συστάσεις που έχουν λάβει από το τμήμα σκάουτινγκ, αλλά και από όσα έχουν μάθει για την εξωγηπεδική ζωή του, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για κελεπούρι. Για παίκτη που απλώς χρειάζεται ένα κλικ στην καριέρα του, για να κάνει το βήμα παραπάνω. Και ο Ολυμπιακός δείχνει διατεθειμένος να του προσφέρει αυτή την ευκαιρία.

Την Πέμπτη (12/07) η αποστολή της Μπράγκα προβλέπεται να ταξιδέψει στο Αλγκάρβε, με σκοπό να συνεχίζει την προετοιμασία της για περίπου μία εβδομάδα. Ωστόσο, όπως προκύπτει από την Πορτογαλία, εάν οι επαφές προχωρήσουν γρήγορα, δεν αποκλείεται ο Κούκα να μην ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του, αλλά να έρθει προς… Πειραιά μεριά! Καθώς αυτό αποτελεί και δική επιθυμία, σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει από τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών. Και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και η παρουσία του Μαρτίνς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ