Μιράντα : «Στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Μιράντα : «Στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο Ροντερίκ Μιράντα με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε πως στόχος του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ροντερίκ Μιράντα είναι χαρούμενος με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και με ανάρτησή του στα social media εξέφρασε το όνειρό του για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο νέος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων ευχαρίστησε τη Γούλβς για τη σεζόν που πέρασε, ανέφερε πως για τον ίδιο είναι μια ευκαιρία που θα αγωνιστεί στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τονίζοντας παράλληλα πως στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την Γούλβς για την αξέχαστη σεζόν που πέρασε και για όσα κερδίσαμε. Φοβερή σεζόν και δεν αμφιβάλλω πως και φέτος θα πάνε φανταστικά!!! Όταν έχεις γίνει μία φορά Λύκος δεν παύεις ποτέ να είσαι Λύκος. Λύκοι είμαστε.

Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία να παίξω στην πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε όλοι το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Μιράντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ