Ομπράντοβιτς : «Μιλάμε με τον ΠΑΟΚ, να τα βρουν οι δύο ομάδες»

Ομπράντοβιτς : «Μιλάμε με τον ΠΑΟΚ, να τα βρουν οι δύο ομάδες»

Ο Ιβάν Ομπράντοβιτς παραδέχθηκε με δηλώσεις του πως είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και το μόνο που απομένει για να έρθει Τούμπα ο Σέρβος αμυντικός είναι να ρίξεις τις οικονομικές απαιτήσεις που εγείρει η Άντερλεχτ.

Ο ΠΑΟΚ, τα έχει βρει σε όλα με Ιβάν Ομπράντοβιτς, που είναι με το ένα πόδι εκτός Άντερλεχτ και το μόνο που απομένει είναι να «ρίξει» τις οικονομικές απαιτήσεις που εγείρει η ομάδα των Βρυξελλών. Ο Δικέφαλος προσφέρει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ η Άντερλεχτ θέλει 2 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Αν η ομάδα του Βελγίου επιμείνει τότε ο ΠΑΟΚ θα κάνει πίσω πηγαίνοντας σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ο 29χρονος αμυντικός με δηλώσεις του στο «Metropolis 95.5» επιβεβαίωσε τις επαφές που έχει με τον Δικέφαλο. Ο Ομπράντοβιτς ωστόσο δε θέλησε να πει κάτι περισσότερο διότι ακόμη είναι ποδοσφαιριστής της Άντερλεχτ και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη. «Ναι, μιλάμε με τον ΠΑΟΚ, θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Δε θέλω να πω κάτι άλλο την παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων».

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Γιον Φαν Χόλσμπεεκ, και ο άνθρωπος που πήγε στην Άντερλεχτ τον Ιβάν Ομπράντοβιτς μίλησε για τον Σέρβο αμυντικό λέγοντας τα εξής:

«Εξελίχθηκε στο καλύτερο αριστερό μπακ της Μαλίν και για αυτό αποφασίσαμε να τον αποκτήσουμε. Είναι ένα σύγχρονο αριστερό μπακ. Καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά, είναι καλός, τεχνικός, έμπειρος και με συμμετοχές στην εθνική ομάδα. Έχει την εμπειρία, έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο στο Champions League, όπου και φάνηκε το επίπεδο του. Θέλει να φύγει από την Άντερλεχτ και αναμένουμε τις εξελίξεις».

Για τους λόγους που θέλει να φύγει από την Άντερλεχτ: «Έχει αλλάξει ο πρόεδρος της ομάδας. Θέλει να αλλάξει τη λογική της ομάδας και για αυτό πολλοί παίκτες θέλουν να φύγουν, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Ομπράντοβιτς. Θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο ΠΑΟΚ εάν τον αποκτήσει θα είναι μια σημαντική κίνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ