«Θα κάνει θραύση ο Ποντένσε στη Σούπερ Λιγκ»

«Θα κάνει θραύση ο Ποντένσε στη Σούπερ Λιγκ»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποτελεί την μεταγραφή του καλοκαιριού για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τους book ήδη να ασχολούνται μαζί του θεωρώντας πως στο πρωτάθλημα θα κάνει την διαφορά για τον Ολυμπιακό.

Είναι με διαφορά έως τώρα η μεταγραφή του καλοκαιριού. Ο λόγος για τον Ντανιέλ Ποντένσε που με τα χρώματα του Ολυμπιακού θα αποτελέσει στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς ένα από τα βασικά «όπλα» για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η μεταγραφή του στους Πειραιώτες προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη με τους book να ασχολούνται ήδη μαζί του!

Ο βιρτουόζος Πορτογάλος εξτρέμ είναι «εξπέρ» στην δημιουργία φάσεων χάρη στο σπουδαίο ταλέντο που διαθέτει να εκμεταλλεύεται τους συμπαίκτες του και να τους χαρίζει γκολ.

Ήδη λοιπόν για τους book οι ασίστ που θα προσφέρει ο Ντανιέλ Ποντένσε στους συμπαίκτες του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είναι το ζητούμενο με την «απάντηση» να οδηγεί σε σπουδαία πράγματα από τον Πορτογάλο.

Η περίπτωση άλλωστε ο Ντανιέλ Ποντένσε να δώσει πάνω από 7,5 ασίστ στο πρωτάθλημα πληρώνει 1.71 φορές το ποντάρισμα μας.

Στον αντίποδα η περίπτωση να δώσει ο Ποντένσε κάτω από 7,5 ασίστ στο πρωτάθλημα πληρώνει 2 φορές το ποντάρισμα μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως έως τώρα στην καριέρα του ο Ντανιέλ Ποντένσε έχει δώσει από 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις στις σεζόν 2015-16 και 2017-18.

Θα κάνει τώρα προσωπικό ρεκόρ με την φανέλα του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λιγκ;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ