AEK : Έρχονται κι άλλες ανανεώσεις

AEK : Έρχονται κι άλλες ανανεώσεις

Η ΑΕΚ θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία της με άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Πέτρου Μάνταλου.

Η υπόσχεση του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Πέτρο Μάνταλο τηρήθηκε, αφού ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ έως το 2022. Μετά τον αρχηγό της «Ένωσης» σειρά παίρνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιάννης Ανέστης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι και οι πιο κρίσιμες υποθέσεις, διότι τα συμβόλαια τους λήγουν το καλοκαίρι και υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες μετά την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποιούν.

Πέρα όμως από τους Ανέστη και Λάζαρο, η ΑΕΚ θέλει να ανανεώσει και με τον Αντρέ Σιμόες ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2019. Ο Πορτογάλος είναι ένα μεγάλο «χαρτί» για τους «κιτρινόμαυρους» και σκοπεύουν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Τέλος, το τέταρτο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι του Γιακόμπ Γιόχανσον,  ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δύσκολα θα παρέμενε, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ