Σίγουροι οι Πορτογάλοι: Ο Κούκα πάει στον Ολυμπιακό

Σίγουροι οι Πορτογάλοι: Ο Κούκα πάει στον Ολυμπιακό

Τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο επιβεβαιώνουν πλήρως το ρεπορτάζ του to10.gr και θεωρούν πλέον δεδομένη τη μεταγραφή του Αιγύπτιου επιθετικού στον Ολυμπιακό.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης to10.gr σας αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αχμέντ Χασάν Μαγκούμπ ή απλώς «Κούκα» της Μπράγκα για τη θέση του επιθετικού.

Οι Πειραιώτες, όπως ενημερωθήκατε σχετικά, έκαναν την κίνησή τους για την απόκτηση του Αιγύπτιου στράικερ, με τους Πορτογάλους πλέον να επιβεβαιώνουν πλήρως το ρεπορτάζ του to10.gr και να θεωρούν ως δεδομένη τη μεταγραφή του 25χρονου στον Ολυμπιακό.

«Ο Χασάν τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στη νέα του ομάδα θα βρει τους Ποντένσε και Μιράντα, που υπέγραψαν πρόσφατα στον Ολυμπιακό», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική Χερσόνησο.

Την περσινή σεζόν ο Κούκα αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπράγκα, στα οποία είχε 6 γκολ και 2 ασίστ. «Ο Χασάν πηγαίνει στην Ελλάδα και ξεκινάει πλέον ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του», επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι Πορτογάλοι.

Ο 25χρονος επιθετικός είχε συνυπάρξει με τον Πέδρο Μαρτίνς και στη Ρίο Αβε, με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή να αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Πορτογάλου προπονητή. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν αυτός που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του. Ο 48χρονος τεχνικός θεωρεί ότι ο Αιγύπτιος μπορεί να βοηθήσει τους Πειραιώτες να προσφέρει σπουδαίες υπηρεσίες, αλλά και πολλά γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ