Προς Εϊμπάρ ο Πόνσε

Προς Εϊμπάρ ο Πόνσε

Η ισπανική ομάδα θα είναι ο πιθανότερος προορισμός του Αργεντινού φορ.

Ο Εζέκιελ Πόνσε δεν πήρε ποτέ το αεροπλάνο για την Αθήνα, παρά τη συμφωνία της ΑΕΚ με τη Ρόμα για τον δανεισμό του Αργεντινού φορ. Ο λόγος ήταν πως ο 21χρονος άσος επιθυμούσε να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, που θα του επιτρέψει να εξελιχθεί διαφορετικά στην καριέρα του.

Αυτό, φαίνεται πως θα είναι το ισπανικό, μιας και όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, είναι κοντά σε συμφωνία με την Εϊμπάρ. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα cadenaser.com τονίζει πως ο σύλλογος της Ισπανίας έχει βάλει στην τελική ευθεία την απόκτηση του Πόνσε, που υπολογίζεται να βοηθήσει πολύ την Εϊμπάρ ενόψει της νέας σεζόν. Πηγαίνοντας ως δανεικός, όπως δηλαδή προσπάθησε να τον πάρει και η ΑΕΚ.

Το θέμα Πόνσε ωστόσο τελείωσε για την Ένωση που πλέον έχει στρέψει αλλού την προσοχή της για τον φορ. Επιδιώκοντας όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr να φέρει άμεσα στην Ελλάδα τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λας Πάλμας, επιστρέφοντας στα Κανάρια Νησιά μετά από 1,5 χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ