Προσφυγή Αστέρα εναντίον του Παναθηναϊκού για τα χρήματα του Κουρμπέλη

Προσφυγή Αστέρα εναντίον του Παναθηναϊκού για τα χρήματα του Κουρμπέλη

Ο Παναθηναϊκός οφείλει περίπου 400.000 ευρώ στους Αρκάδες, που θα τα διεκδικήσουν στα δικαστήρια.

Νέοι μπελάδες για τον Παναθηναϊκό λόγω οικονομικών θεμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αστέρας Τρίπολης κατέθεσε προσφυγή εναντίον των πράσινων για χρήματα που οφείλονται ακόμα από τη μεταγραφή του Κουρμπέλη, ο οποίος βρίσκεται στον Παναθηναϊκό τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Οι πράσινοι είχαν αγοράσει τον παίκτη από τον Αστέρα έναντι περίπου 700.000 ευρώ, με τη συμφωνία να προβλέπει πως θα δίνουν 100.000 ευρώ μηνιαίως, μέχρι την αποπληρωμή. Ωστόσο, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε σταματήσει να πληρώνει τους Αρκάδες από τον Μάρτιο του 2017, με αποτέλεσμα να οφείλονται περίπου 400.000 ευρώ ακόμα για τη μεταγραφή.

Ο Αστέρας είχε απευθυνθεί πολλές φορές στον Παναθηναϊκό όλους αυτούς τους μήνες ζητώντας τα χρήματά του, αλλά δεν έβρισκε ανταπόκριση, με αποτέλεσμα να προσφύγει στα δικαστήρια για να τα διεκδικήσει.

Από τον Παναθηναϊκό πλέον θα θελήσουν να επικοινωνήσουν με τους Αρκάδες προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία για να τους ξεπληρώσουν σε δόσεις, μιας και είναι δεδομένο πως αν πάνε στα δικαστήρια, ο Αστέρας θα κερδίσει την υπόθεση. Να σημειωθεί ότι η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στις 19 του Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ