Γιάννου : «Ήμασταν πιο έτοιμοι, πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι από την ΑΕΚ»

Γιάννου : «Ήμασταν πιο έτοιμοι, πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι από την ΑΕΚ»

Ο Απόστολος Γιάννου μίλησε για το φιλικό ματς της ομάδας του με την ΑΕΚ και έκανε λόγο για μια πιο έτοιμη, πιο δυνατή και πιο γρήγορη ΑΕΚ Λάρνακας σε σχέση με την Ένωση.

Ο Απόστολος Γιάννου αγωνίστηκε στη φιλική αναμέτρηση της ομάδας του, της κυπριακής ΑΕΚ Λάρνακας, απέναντι στην ΑΕΚ, πραγματοποιώντας καλή εμφάνισή κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» του Μαρίνου Ουζουνίδη. Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, ο 28χρονος επιθετικός έκανε δηλώσεις και έκανε λόγο για μια πιο έτοιμη, πιο δυνατή και πιο γρήγορη ΑΕΚ Λάρνακας, σε σχέση με την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το ματς: «Πιστεύω ότι ήμασταν λίγο πιο έτοιμοι, πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι. Ήταν ένα δυνατό φιλικό, συνεχίζουμε εμείς και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ΑΕΚ Αθηνών».

Για το αν είναι έτοιμοι ενόψει Ευρώπης: «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, δουλεύουμε σκληρά, όμως έχουμε άλλες δύο εβδομάδες. Πιστεύω πως θα περάσουμε».

Για το πώς είδε την ομάδα του Ουζουνίδη: «Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, είναι σίγουρα βαριά τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι πήγε λάθος και τι όχι, οι προπονητές το ξέρουν».

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Χαίρομαι που υπάρχουν Έλληνες παίκτες στις ελληνικές ομάδες, υπάρχει ταλέντο και ελπίζω να το βγάλουν στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ