Κλείνει άμεσα Αλεφ και επιθετικό!

Κλείνει άμεσα Αλεφ και επιθετικό!

Η ΑΕΚ τρέχει να καλύψει τα μεγάλα κενά, τελειώνοντας -ίσως εντός της ημέρας- τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου Αλεφ και προχωρώντας τις επαφές με τον σέντερ φορ που έχει διαλέξει.

Η ΑΕΚ επιστρέφει το Σάββατο στην Αθήνα και μαζί αναμένεται να «έρθει» και η πρώτη μεταγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός του επιθετικού, η Ενωση φουλάρει και για την απόκτηση μέσου και δη του Αλεφ ντος Σάντος Σαντάνα, για τον οποίο επίσης έχει έχετε ενημερωθεί από to10.gr. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές από την Πορτογαλία και την Ενωση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν… αφίξεις και ανακοινώσεις εντός του Σαββατοκύριακου!

Η Ενωση έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό την περίπτωση του Αλεφ και από τη στιγμή που η μετακίνηση του Γιάγιαλο είχε σοβαρές δυσκολίες, για αυτόν τον λόγο η Ενωση στράφηκε στον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο, που αποτέλεσε μία από τις αποκαλύψεις του περσινού πρωταθλήματος Κύπρου. Ενός παίκτη με συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, που ανήκει στην πορτογαλική Μπράγκα και δεν κοστολογείται φθηνά.

Η ΑΕΚ φέρεται έτοιμη να «ντύσει» στα κιτρινόμαυρα τον Αλεφ, καθώς όπως επιβεβαιώνεται, έχει ρίξει όλο το βάρος στην περίπτωση του Βραζιλιάνο box to box μέσου, για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη συγκεκριμένη θέση. Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει ιδία (και εξαιρετική) άποψη για τον ποδοσφαιριστή και το τι μπορεί να προσφέρει στην Ενωση.

Επόμενος στόχος, βεβαίως, είναι η απόκτηση βασικού επιθετικού. Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε μία πολύ καλή περίπτωση σέντερ φορ, που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Αραούχο. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του, καθώς οι Κιτρινόμαυροι δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν το παραμικρό. Και κυρίως δεν θέλουν… παρεμβολές. Με τη συγκεκριμένη περίπτωση να είναι πολύ πιθανό να τελειώσει (θετικά), μέσα στο διήμερο.

Στόχος είναι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει στη διάθεση του και τον Αλεφ και τον βασικό επιθετικό του, για να μπορεί να δουλέψει καλύτερα. Άλλωστε απομένουν 3,5 εβδομάδες για το πρώτο επίσημο ματς των προκριματικών του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ