Άρης : Εκτός ο Διαμαντόπουλος και δυο επιστροφές

Άρης : Εκτός ο Διαμαντόπουλος και δυο επιστροφές

Ο έμπειρος επιθετικός δεν ακολούθησε και σήμερα το βασικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο, σε αντίθεση με τους Βαλεριάνο και Καψάλη που προπονήθηκαν κανονικά.

Στη σημερινή (14/07) πρωινή προπόνηση του Άρη στα Τρία – Πέντε Πηγάδια δεν συμμετείχε και πάλι ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που από χτες το απόγευμα αισθάνεται ενοχλήσεις στο ισχίο.

Ο έμπειρος επιθετικός ακολούθησε εκ νέου εξειδικευμένο πρόγραμμα αποφόρτισης για δεύτερη συνεχόμενη προπόνηση και πλέον οι άνθρωποι των κίτρινων θα αξιολογήσουν την κατάστασή του αύριο, καθώς σήμερα το απόγευμα οι παίκτες έχουν ρεπό.

Από την άλλη, ο Στέργιος Καψάλης, που χτες είχε πυρετό και παρέμεινε στο δωμάτιό του, ένιωσε καλύτερα και πήρε μέρος στις ασκήσεις χωρίς προβλήματα.

Καλά είναι τα νέα και για τον Γιώργο Βαλεριάνο, που κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις κατά την παρουσία του στη Θήβα και από χτες το βράδυ ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Στη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησαν για προληπτικούς λόγους οι Νίκος Τσουμάνης (σφίξιμο στο δικέφαλο) και Νικολά Ντιγκινί (δέχτηκε την μπάλα στο μάτι και του δημιούργησε ένα μικρό αιμάτωμα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ