ΠΑΟΚ : Τι ζήτησε ο Λουτσέσκου από τον Ουάρντα

ΠΑΟΚ : Τι ζήτησε ο Λουτσέσκου από τον Ουάρντα

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν ξέφυγε ούτε και στη σημερινή προπόνηση από την προσφιλή του συνήθεια να κάνει... ιδιαίτερα στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Αυτή την φορά σειρά πήρε ο Αμρ Ουάρντα.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της αποψινής προπόνησης είχε μια συζήτηση με τον προπονητή της ομάδας. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κάλεσε τον Αμρ Ουάρντα για να συζητήσει μαζί του, τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό ένα πολύτιμο εργαλείο και με την καλή «τρέλα» που κουβαλάει για να παίξει ποδόσφαιρο σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει κάνει μεγάλα πράγματα.

Ο 49χρονος τεχνικός είχε ένα ακόμη τετ α τετ με τον 24χρονο άσο προκειμένου να του μιλήσει και να του δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για το πως λειτουργεί η ομάδα και τι θέλει από τον ίδιο μέσα στις προπονήσεις, αλλά και τα παιχνίδια. Ο Ουάρντα στην επιστροφή του στον Δικέφαλο δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Αυτό του προσγειωμένου και όχι του επαναστάτη. Ακούει ότι κι αν του πει ο προπονητής του, αλλά και οι παλιοί της ομάδας. Ο Αιγύπτιος δεν το κρύβει πως θέλει να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ κι αν τα καταφέρει να πάρει μια μεταγραφή σε μια πολύ καλή ομάδα του εξωτερικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ