ΠΑΟΚ : Κλήθηκε Ολλανδία ο Λύρατζης

ΠΑΟΚ : Κλήθηκε Ολλανδία ο Λύρατζης

Μια κίνηση, που μπορεί ο καθένας να την ερμηνεύσει διαφορετικά, είναι η απόφαση του Λουτσέσκου να «ανεβάσει» εκτάκτως στην Ολλανδία τον νεαρό αμυντικό Λευτέρη Λύρατζη.

Στον ΠΑΟΚ πάρθηκε η απόφαση να «ανέβει» άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία ο νεαρός ποδοσφαιριστής Λευτέρης Λύρατζης.

Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός που θα είναι στο Όοστεμπεεκ το μεσημέρι και θα συμμετέχει στην αποψινή απογευματινή προπόνηση δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο φιλικό που έχει η ομάδα, την Δευτέρα (16/7) κόντρα στη Ντε Γκράφσαπ.

Αυτή η απόφαση ολίγον τι ξαφνιάζει από την άποψη πως η ομάδα την Τρίτη (17/7) επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και θα μπορούσε ο νεαρός διεθνής με την Εθνική Ελπίδων να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων. Επίσης αγωνίζεται σε μια θέση που υπάρχουν οι Μάτος και οι Κίτσιου.

Εκτός κι αν ο Λουτσέσκου έχει πάρει την απόφαση να παραχωρήσει τον τελευταίο δανεικό σε άλλη ομάδα. Σίγουρα, η απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού να «ανεβάσει» τον Λύρατζη στην Ολλανδία έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μόνο ο 49χρονος προπονητή μπορεί να την ξεδιαλύνει.  

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ