Απόλλων Σμύρνης : Η αποστολή για Καρπενήσι

Απόλλων Σμύρνης : Η αποστολή για Καρπενήσι

Ο προπονητής του Απόλλων Σμύρνης Βαλεριέν Ίσμαελ ανακοίνωσε την αποστολή της ελαφράς ταξιαρχίας για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο Καρπενήσι.

Η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης μπαίνει από τη Δευτέρα (16/7) στο δεύτερο στάδιο της, το οποίο θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι. Ο Βαλεριέν Ίσμαελ έχει δώσει στους ποδοσφαιριστές του ρεπό την Κυριακή (15/7), ώστε να ξεκουραστούν λίγο και να ετοιμάσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, ενώ σήμερα ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει τη Δευτέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μέρα ξεκούρασης η αυριανή (Κυριακή, 15/7/2018) για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης καθώς τη Δευτέρα στις 9:00 η αποστολή αναχωρεί για το Καρπενήσι όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Βαλεριέν Ίσμαελ θα έχει στη διάθεσή του και τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ-20 του Απόλλωνα. Πρόκειται για τους Ρόσι (αριστερός μπακ), Κοντογιαννόπουλο (χαφ) και Μπίφσα (τερματοφύλακας).

Αναλυτικά, στην αποστολή μετέχουν οι Αστράς, Χουάντερσον, Ναδάλες, Ρόσι, Πετσόνι, Βαφέας, Βλάχος, Τζανετόπουλος, Κύργιας, Στάθης, Κοντοές, Κονέ, Ταπόκο, Κοντογιαννόπουλος, Γκονζάλες, Γκίνο, Τριάδης, Σουλτζ, Τομάς, Καλλέργης, Άιλερς, Σάλτσες, Μάντζιος, Χέλβε και Μπίφσας.

Η αποστολή θα επιστρέψει από το Καρπενήσι στις 22 Ιουλίου ενώ στις 21 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον ΟΦΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ