Η φιλοφρόνηση των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου στο Κίελτσε προς την ΑΕΚ

Η φιλοφρόνηση των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου στο Κίελτσε προς την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου στο Κίελτσε για την ευχάριστη διαμονή της ομάδας και εκείνοι απάντησαν με έναν... ιδιαίτερο τρόπο.

Για τρίτο διαδοχικό καλοκαίρι, η ΑΕΚ επέλεξε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Κιέλτσε της Πολωνίας, αυτή τη φορά υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη, με βάση της ομάδας το ξενοδοχείο Binkowski.

Οι άνθρωποι της Ένωσης γνωρίζονται αρκετά καλά πλέον με τους ιδιοκτήτες το ξενοδοχείου, τους οποίους ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης, φρόντισε να ευχαριστήσει δεόντως πριν την αναχώρηση της ομάδας για Ελλάδα το μεσημέρι του Σαββάτου (14/07).

Εν συνεχεία, οι υπέυθυνοι του Binskowski εξήραν την ευγένεια και εν γένει τη συμπεριφορά των μελών της αποστολής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν αντάξια μίας πρωταθλήτριας.

Μάλιστα, το τελευταίο βράδυ που πέρασαν οι Κιτρινόμαυροι στο ξενοδοχείο, άπαντες δείπνησαν με κρεατικά που έψησε ο σεφ της ομάδας, ενώ ο Μάριος Οικονόμου προσέφερε ορισμένες απολαυστικές στιγμές στους παρόντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ